Finisaje si Echipamente

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dumneavoastra, dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

CADRE SI GRINZI DE BETON

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara

CARAMIZI TIP POROTHERM

Pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm)

TAMPLARIE PVC REHAU

Pentru tamplaria PVC, s-a apelat la cea mai buna solutie: profil 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-e, la care se adauga glafurile exterioare

Apartamente si garsoniere
cu finisaje moderne

In procesul de finisare sunt incluse placarile ceramice (gresie si faianta) MARAZZI - KEROS, parchet de import GERMANIA, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie, obiecte sanitare CERSANIT - ROMSTAL, tamplaria tip PVC REHAU cu 5 camere, avand geam low-e - 4 anotimpuri si glafuri la exterior, centrala de apartament dimensionata corespunzator pentru fiecare unitate in parte, marca FERROLI.

Finisat exact asa cum iti doresti!

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu precum: BELLA CASA, PORTA DOORS, PINUM.

Apartamentele vor fi contorizate individual si bransate la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni, iar locatarii vor dispune de locuri de parcare in cadrul ansamblului care se vand o data cu apartamentul la pretul de 5000 euro T.V.A. inclus.

Cere detalii sau Programeaza vizionare